08 maart 2012
Deze weken waren vol met veel verschillende dingen. De blijdschap van het genezen van mijn vader, de opluchting en dankbaarheid dat het met een wonder is afgelopen. Opnieuw focussen op de school en alles wat erbij hoort. De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met mijn research paper. Een paper schrijven in Holland is al ingewikkeld genoeg, laat staan in het Engels. Het is geen meesterstuk geworden, maar ik hoop / ga ervan uit (...) dat het goed genoeg is. Ik heb een paper geschreven over het hechtingsproces en straatkinderen. Er is veel geschreven over hechting en veel over straatkinderen. Maar niets over een hechtingsproces in het leven na de straat of ik heb het niet gevonden. Ik heb er veel van geleerd, alleen al van het lezen van allerlei stukken.
Inmiddels is het weer aan het veranderen: het regent meer, het wordt 's nachts kouder en overdag is de zon minder en minder te zien. Gelukkig zijn er nog een aantal zonnige dagen / delen van dagen over waar we van kunnen genieten.
Het mezenechtpaar heeft hun flat verlaten, samen met alle kleintjes. Ik heb ze niet meer teruggezien. Jammer, het was best gezellig met alle geluiden die erbij hoorden.
Zondags zijn we naar het strand geweest. Heerlijk een lange wandeling gemaakt, schelpen gezocht en veel foto's gemaakt. We hebben nog een uurtje gevist waarbij ik 3 rotsen en bijna eenopa gevangen heb. Het is een beetje anders om in een slootje te vissen dan in de zee. Iedere keer dat ik dacht dat er een vis aanzat, was het de zinker die de haak hielp om naar de juiste diepte te zinken. Daarnaast was er de getijde stroming die enige verwarring bracht en dat alles zonder dobber:-) Nieuw Zeeland heeft z'n uitdagingen!
Fijn, dat het goed gaat met je vader! Wie, vertelde me je ook alweer, is gespecialiseerd in wonderen :-)?. Dat verslag kan niet anders dan goed (genoeg) zijn, dat is je wel toevertrouwd. En dat vissen: ik zie het al voor me, je zal vooral veel lol hebben gehad? Hug.