12 - 19 Februari 2012.
Deze week hebben we les gekregen over financiën en kinderen & geloof. De uitdaging was: zijn we integer en bereidt om verantwoording af te leggen over het geld wat we hebben gekregen? Met name voor degenen die gesponsord worden door anderen, maar ook voor de rest. Ben je bereidt om verantwoording af te leggen over je inkomsten en de manier waarop je het hebt uitgegeven? Lastig te beantwoorden. Daarna waren er 3 dagen van lessen mbt kinderen en het geloof. Op zichzelf interessant, ik had er andere verwachtingen van na een aantal jaren in de Kinderkerk geweest te zijn.
Donderdagmorgen kwam het telefoontje wat niemand ooit hoopt te krijgen: mijn vader is opgenomen in het ziekenhuis met vocht achter zijn longen. Op dit moment zijn er onderzoeken gaande wat er mis is in zijn lijf en het is afwachten. Het meest moeilijke wat er bestaat, zeker nu ik aan de andere kant van de wereld ben. Er wordt op veel plekken in de wereld voor ons gebeden en dat is super om te weten en te ervaren. Waarvoor mijn / onze dank!
Het is gek om te ervaren dat de wereld gewoon doorgaat. 's Middags stond ik muffins te bakken en dat was meteen een goede hulp om mijn gedachten even ergens anders op te concentreren. Zeker met het tijdsverschil is het zoeken naar geschikte momenten van contact met thuis. En dan is het handiger om muffins te bakken in het holst van de nacht, Nederlandse tijd :-)
Zondagmiddag ben ik naar de Hobiton filmset geweest. Deze heeft 1 x per jaar een speciale aanbieding voor alle inwoners van Matamata en in overleg met de organisatie, horen wij daar voor 3 maanden dat we in Crystal Springs zijn, ook bij! Voor 10 dollar pp, kinderen gratis, hebben we een 11/2 uur durende wandeling gemaakt en alle schattige huisjes van de hobiton gezien. Met prachtige vergezichten en knusse plekjes. Geweldig, net de Efteling! Niet helemaal het beeld wat ik bij de Lord of the Rings heb, maar ik denk dat ik eerst de films moet gaan zien voor het complete plaatje. Normaal gesproken is het 66 dollar pp, voor dezelfde tour, dus ik heb er nog meer van genoten! Helaas mogen de foto's niet op internet gepubliceerd worden, dus wanneer ik in Nederland ben, kom eens langs voor 'n bakkie en geniet mee...even geduld a.u.b.
Willen jullie svp meebidden voor de gezondheid van mijn vader? Dank!
Hoi Anne-Wilke,
Ja, ik zit ook met spanning te wachten op bericht over je vader. Ron verslaat de ontwikkelingen en geeft het per email aan ons door. Nu maar ongeduldig wachten op de uitslagen. Voor jou heel vervelend om zo op afstand te zitten. We denken veel aan jullie.
Groetjes, Willemijn.
He Anne-Wilke,
Mooi om je zo weer te kunnen volgen, je maakt daar weer een boel mee. Heel veel sterkte met de gezondheid van je vader. Er gaat zoveel door je hoofd terwijl je daar zit en niet hier bent. Meid hou je taai en dikke knuffel!!!
Hoi Anne-Wilke,
Inderdaad moeilijk als je dan aan de andere kant van de wereld moet afwachten hoe het verloopt hier in Nederland. Heel veel sterkte en ik zal voor jullie, maar bovenal voor je vader bidden.
Hoi Annewilke, heel veel sterkte met de gezondheid van je vader.! Ik denk aan je!. Hou je taai