Anne-Wilke.reismee.nl

Zuider Eiland.

We zijn veilig aangekomen in Mayfield, na een geweldige reis vol nieuwe belevenissen.

De overtocht van Cook Street was geweldig: prachtig weer, zonneschijn en een straffe zeewind. daarna zagen we de bergen zoals in Zwitserland. Onze Zwitserse collega's voelden zich meteen thuis. Daarna zagen we een turquoise zee met zwart zand, zoals op de bountyreclames. Het volgende wonder was zeehonden in het echt, sneeuw op de bergen, herten en gele bergen. Bedolven onder gele brem en gele toortsbloemen. Na ongeveer 5 uur rijden, waren we aan het eind van de wereld en deden onze boodschappen. Na 3/4 uur verder waren we op het juiste adres. Midden in de weilanden, met Mount Somers op de achtergrond die de volgende dag besneeuwd was.

Gelukkig heb ik hier internet, zelfs een wireless verbinding! Wat een heerlijk extra is dat. Niet meer naar de bieb op soms onmogelijke tijden, snel de mails opslaan, thuis beantwoorden en opnieuw naar de bieb om door te mailen. Wordt vervolgd dus!

Karin Hessel

Lieve Anne-Wilke,

Wat een geweldige verhalen.
Ik hoop dat je geniet,leert en God dicht bij je houd.

Groetjes Karin

Gilda

Lieve Anne-Wilke
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen op het zuidereiland......nu ben ik echt een beetje jaloers op je hoor!!!Het lijkt me helemaal geweldig. De contrasten in de natuur, prachtig....wat hebben we toch een machtig God. xxGILDA