Anne-Wilke.reismee.nl

Week 12

En dat was het dan, de 12 weken van voorbereidingen voor de outreach.

In deze week hadden we de laatste 2 lesochtenden en woensdag genoten we van de grote schoonmaakdag. Donderdag- en vrijdagmorgens waren ochtenden van gebed. Donderdag was een speciale ochtend van persoonlijk gebed en zegeningen, met name in het ontvangen van het zoon of dochter zijn van God. Om daar specifiek in uit te stappen, in de erfenis die God voor ons klaar heeft liggen om te gebruiken. Zijn gaven en talenten voor ons, Zijn autoriteit en kracht. In plaats van op eigen kracht en inzicht te werk gaan. Donderdagavond het afsluitende gratuation diner. Een avond van samen eten, de grappige en serieuze sketches, zang en dans die verschillende mensen hadden voorbereidt, terug kijken met foto's en filmpjes op de afgelopen tijd: gaaf. Vrijdagochtend zijn we als verschillende teams uitgezegend naar de plekken waar we heen gaan. Woorden zeggen te weinig, ik zou jullie graag een kijkje om het hoekje gunnen. Helaas is dat niet mogelijk...

Het was een week van afscheid nemen, vooruitkijken en voorbereiden op de uittocht. Het is goed om verder te gaan en uit te gaan delen van wat God ons gegeven heeft.

Vrijdagavond liet Crystal Springs zich op z'n best zien met een prachtige zonsondergang. En de foto's zijn niet eens representatief van hoe het in het echt was. (ik ga proberen ze op het net te zetten)

Zaterdag ben in naar Wellington gevlogen. Het is voor mijn Hollandse brein te bizar om te volgen: in deze afstand is vliegen goedkoper dan reizen met de trein. En in een 60 persoons vliegtuigje kwam ik aan in Windy Wellington. De Goliath in Walibi is handiger: dan zie je tenminste waar de luchtzakken zijn :-) Het wordtWindy Wellington genoemt, omdat de wind tussen de 2 eilanden door giert. En het is inderdaad best wel winderig, op het stormachtige af.

Zaterdagavond was er een creatieve avond in de kerk. Degenen die wilden, hadden iets voorbereidt. Het begon met een potje polsworstelen, boter - kaas - en eieren met mensen, een bijdrage van een jongen van 9 die piano en een jongen van 13 die viool speelde. Beide op zeer hoog niveau. Verschillende dansen uit Samoa, fantastisch om naar te kijken. Het was super om op deze manier kennis te maken met de mensen van de gemeente en informeel binnen te komen door het helpen met de praktische voorbereidingen. Vandaag, zondag is een dag van officieel voorgesteld worden in de kerk en verdere voorbereidingen starten voor de komende week. Een grappig idee, mijn zondag is op maandag :-)

De internetverbindingen waren erg slecht de laatste weken. Het kan zijn dat ik mails heb gemist: ik ga van de week naar de bibliotheek om te internetten en met een beetje mazzel, krijg je een mailtje terug. Mocht er iets meer haast zijn, bel of sms mij. Geldt ook voor de periode in Mayfield, aangezien ik niet weet hoe de verbindingen daar zijn. Dat is het enige wat minder handig is, verder worden we ontzettend verwend. Een welkomspakket van de kerk, een elektrische deken in m'n bed, een gastvrij huis waarin ik kan doen en laten wat ik wil. God is zo goed!

Pia en Johan

Week 12 al weer. 3 maanden, waar blijft de tijd...
Wat fijn dat er goede voorbereidingen zijn geweest en dat je nu mag gaan uitdelen!

Heb je stevige lak genoeg om in je haar te spuiten met al die wind? :-) Ik weet niet of je de documenten van Jatov hebt ontvangen. ik hoop dat je er wat aan hebt.
Tja de foto's, Je bent er niet zo scheutig mee, is ws lastig. Maar ik ben zo nieuwsgierig . Laats wat ff foto's van jezelf maken, we hebben elkaar al zoooo lang niet meer gezien.

Gods zegen!

Liefs Pia en Johan

Willemijn Scheele-Breunesse

Hoi Anne-Wilke,
je maakt indrukwekkende dingen mee. Fijn dat je zo goed wordt opgevangen! Ik hoop dat je je echt thuis voelt. Gisteren, 17 october, zijn we bij je ouders geweest om hun verjaardagen te vieren. Je vader had Jan in de zak gemaakt, heel lekker. Het was gezellig druk, leuk om iedereen weer te zien. Je twee neefjes en je nichtje groeien als kool. De stem van Kim is opvallend, het is een byzonder grappig kind. Met z'n drieen spelen ze heel leuk. Je moeder zei dat zij ook zo'n stem heeft en dat ze door iemand "mannenstem" wordt genoemd. Was me nooit opgevallen. Hier in Wageningen gaat alles z'n gangetje. Ik ben ziek geweest, eerst verkouden met vreselijk hoesten en rechtop slapen. Toen een urinewegontsteking met hoge koortspieken. Ik had er geen erg in, want verder geen klachten. Toen ik naar de huisarts ging zei ze dat bij oudere mensen de klachten ontbreken. Weer wat geleerd! Anne-Wilke, ik wens je veel zegen bij je arbeid in het Koninkrijk.
Hartelijke groeten, je tante Willemijn.

Caroline

Ha Anne-Wilke,
Klinkt goed, zeker die elektrische deken!
We denken aan je!
Warme groet,
Caroline

Gea Mulder

Hey Anne-Wilke,

Indrukwekkend hoor wat je allemaal meemaakt en waar je allemaal door heengaat. Complimenten voor je schrijfkunsten, het is gewoon erg leuk en bijzonder om je stukjes te lezen!Ik bid je een hele goede en gezegende tijd toe in Windy Wellington! Dat je rijkelijk mag uitdelen en rijkelijk mag ontvangen! Een lieve groet, Gea

Willemijn Scheele-Breunesse

Hoi Anne-Wilke.
Nog bedankt voor je felicitatie, fijn dat je er aan gedacht hebt. Een beetje laat klinkt me heel vertrouwd in de oren. Dat is mij ook vaak overkomen. Tot de volgende keer.
Willemijn.